Sposób przygotowania

Makaron gotujemy z kostką z 2 łyżeczkami soli, przelewamy zimną wodą i odcedzamy na durszlaku. Mieszankę morską przelewamy wrzącą wodą, odcedzamy i marynujemy oliwą wymieszaną z Fit up - pikantny z błonnikiem chili i suszonymi pomidorami, następnie owoce morza podsmażamy 2 minuty, dodajemy warzywa na patelnię doprawiamy solą, przykrywamy pokrywką i dusimy razem 5 minut. Dodajemy ugotowany makaron gwiazdki i mieszamy. Sałatę rzymską rozkładamy na talerzu, wykładamy owoce morza wymieszane z makaronem i warzywami, posypujemy kolorowymi ziołami do sałatek.

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ostatnio owoce morza coraz częściej goszczą na moim stole również

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !