Sposób przygotowania

Czekoladę połamać na kawałki i rozpuścić w kąpieli wodnej.

Wnętrza papilotek wysmarować czekoladą przy pomocy pędzelka i odstawić do góry nogami. Włożyć na parę minut do lodówki lub zamrażarki, żeby czekolada szybciej stwardniała. Posmarować czekoladą po raz drugi i znów schłodzić.

Masło orzechowe rozetrzeć z odrobiną cukru pudru i przy pomocy rękawa cukierniczego bądź woreczka z odciętą końcówką napełniać czekoladki.

Nałożyć pędzelkiem górną warstwę czekolady (dwukrotnie) i schłodzić.

Gdy całkowicie stężeją delikatnie oderwać papilotki.

Wcinać do woli! :)

Smacznego :)

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !