Sposób przygotowania

Kapustę kroimy w paseczki i gotujemy z dodatkiem liścia laurowego . Gdy robi się miękka odlewamy nadmiar wody ,ale trochę musi zostać . Dodajemy kostkę rosołowa warzywna ,mieszamy . Na patelni na maśle podsmażamy posiekaną cebulkę i dodajemy wyciśnięty czosnek . Zawartość patelni dodajemy do garnka z kapustą . Mieszamy . Śmietanę mieszamy z mąką i zaciągamy kapustkę . Doprawiamy solą i pieprzem . Zagotowujemy .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam do obiadku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    bardzo smaczna kapustka
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !