Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip bazyliowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól, pieprz, cukier do smaku
bazylia świeża kilka listków
jogurt 1 kubek
koncentrat pomidorowy 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Dip bazyliowy

Pomidor sparzyc o obrac ze skórki, pokroic w drobną kostkę lub użyc koncentratu. Pomidor wymieszac z twarożkiem i pokrojonymi listkami bazylii. Doprawic do smaku solą, pieprzem i cukrem. Odstawic na godzinę aby się przegryzło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 02.12.2012 20:09
mmmmmmmmmmm ekstra;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak