Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażone selery panierowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

selery 3 sztuki
sól do smaku
cukier do smaku
mąka 2 łyżki
jajko 3 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Smażone selery panierowane

Selery dokładnie umyć, obrać i opłukać. Ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru. Następnie osączyć i pokroić w krążki. Panierować w mące, rozmąconych jajkach i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron na jasny kolor. Podawać z surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 20.12.2013 08:17
fajny pomysl
Beata23 25.10.2013 08:43
brzmi pysznie
Ada-Gaba 23.10.2013 07:25
ciekawy przepis
ben-ka 22.10.2013 09:57
dla mnie to coś nowego,warto zrobić i sprawdzić jak to smakuje.
Grazyna0211 04.09.2013 11:53
smaczna propozycja
Dorota37 29.05.2013 20:44
Jadłam, rewelacja :-)
Ania67 29.03.2013 21:13
Chetnie spróbuję jak smakuje taki se;er
pestka 31.01.2013 10:30
robię podobnie
Seba 11.09.2012 09:58
pycha
Pietruszka 29.08.2012 21:36
fajne
Wacław 19.08.2012 08:41
ciekawy pomysł !
Renataj 12.08.2012 19:45
Próbowałam - pyszne
bgs1984 15.07.2012 20:39
mniam
marzenciak1985 15.07.2012 20:21
mniam
Pani Domu 14.07.2012 18:53
z chęcią bym spróbowała
berys18 25.06.2012 08:17
ciekawy ppomysł, muszę wypróbowac
Łukasz15 23.06.2012 22:30
pycha
Wafelek2601 22.06.2012 17:47
Super
RenataZ-et 19.06.2012 20:52
fajne
Ewelina47 18.06.2012 21:45
to może być super
romanrafal
romanrafal 18.06.2012 16:10
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak