Sposób przygotowania

Selery dokładnie umyć, obrać i opłukać. Ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru. Następnie osączyć i pokroić w krążki. Panierować w mące, rozmąconych jajkach i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron na jasny kolor. Podawać z surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    to może być super
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy ppomysł, muszę wypróbowac
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    z chęcią bym spróbowała
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Próbowałam - pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy pomysł !
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Chetnie spróbuję jak smakuje taki se;er
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Jadłam, rewelacja :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie to coś nowego,warto zrobić i sprawdzić jak to smakuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    brzmi pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !