Sposób przygotowania

Mięso umyć, włożyć do 2 l wrzącej osolonej wody dodać odrobinę, pieprzu, listek laurowy, ugotować, ugotowane mięso wyjąć z wywaru. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę, włożyć do wywaru z mięsa, dodać pokrojoną marchew, pietruszkę i gotować około 10 minut. Następnie włożyć pokrojoną paprykę, cukinię, oczyszczoną fasolkę, posiekaną cebulę i gotować do miękkości. Z mąki i smalcu zrobić zasmażkę, połączyć z zupą, dodać koncentrat pomidorowy, posiekany czosnek, zagotować. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, dodać śmietanę, pokrojone w kostkę ugotowane mięso, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    pewnie bardzo sycąca:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    smacznie wyglada
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !