Sposób przygotowania

Ryż ugotować w 2 litrach wody. Rosół doprowadzić do wrzenia , obrać cebulę , dodać do rosołu.Następnie dodać koncentrat pomidorowy. Gotować 10 minut . Rozprowadzić śmietanę w zupie. Doprawić zupę do smaku. Jajka ugotować na twardo , obrać . Koperek posiekać.Jajka pokroić w gruba kostkę . Ryż rozłożyć na talerze , wlać zupę , dodać jajka pokrojone w kostkę . Posypać koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina16

    Smaczna zupa.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    Dobra zupka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !