Sposób przygotowania

Jajka ugotowac na twardo,ostudzić,drobno posiekac.Zrobić sos chrzanowy-ubitą śmietanę wymieszać z majonezem i chrzanem,przyprawić sokiem cytrynowym,papryką.Pieczarki umyć,oddzielic trzonki od kapeluszy.Kapelusze zblanszować w osolonej wodzie,odcedzić i ostudzić.Do kapeluszy nałożyć posiekane jajka,przykryc sosem.Udekorowac pokrojonym w paseczki łososiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super przekąska nie tylko na kolację:)
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pomysłowe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    zjadłabym takie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna kolacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !