Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso opłukać i osuszyć. Karkówkę pokroić w grubsze plastry. Mięso rozbić tłuczkiem. Na brzegu każego plastra układać kawałek ogórka kiszonego oraz kawałek cebuli. Całość posypać lekko pieprzem, solą oraz kucharkiem. Zrazki zwinąć w rulonik i związać nicią lub spiąć wykałaczkami.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobry pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę koniecznie zrobić
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    uwielbiam !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pysznosci!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    Idealny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł na obiad
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dobre zraziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !