Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Wyjmujemy z nich żółtka tak aby nie uszkodzić białka. Zóltka roduszamy widelcem w misce i dodajemy posiekaną drono pietruszkę. Dodajemy majonez i wszystko dokładnie mieszamy aż powstanie jednolita maa. Masą jajeczną faszerujemy białka. W kubku rozrabiamy trzy łyżki majonezu z trzema łyżeczkami musztardy. Gotowe jajka polewamy sosem.
Smacznego !

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam jaja.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajny i szybki pomysł na niezłą przekąskę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    super jajka, ja lubię bardzo jajka faszerowane pod różną postacią
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybka i smaczna kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne jajeczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    bardzo smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ja chce kilka sztuk;p

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !