Sposób przygotowania

Cytrynę parzymy, przekrawamy na pół i wyciskamy sok. Jabłko obieramy ze skórki, wycinamy gniazda i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Skrapiamy świeżym sokiem z cytryny, aby nie sczerniały. Oczyszczony por kroimy w cieniutkie paseczki. Śmietanę mieszamy z jogurtem.Ogórki kroimy w kosteczkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą i mieszamy ze śmietaną i kefirem. Doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    super
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    samo zdrowie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha surówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczna surówka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna do II dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mi smakuje :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    smaczna surówka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    moje smaki,lubię taka surówkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !