Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grillowana wieprzowina z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dymki ze szczypiorkiem 1 pęczek
szparagi ugotowane kilka
Kucharek przyprawa uniwersalna
oliwa 2 łyżki
wieprzowina 1/2 (łopatka)

Przepis i sposób przygotowania na: grillowana wieprzowina z warzywami

mięso opłukać osuszyć pokroić w kawałki oprószyć Kucharkiem wymieszać i odstawić na minimum godzinę skropić oliwą na ruszcie układać kawałki mięsa oraz umyte i oczyszczone cebulki kiedy będą prawie miękkie to na ruszt położyć ugotowane szparagi podpiec je przez 2-3min.zdjąć wszystkie składniki i układać na talerzu i podawać z pikantnym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak