Sposób przygotowania

bagietkę pokroić na kromki ułożyć na ruszcie i zrumienić z obu stron czosnek obrać posiekać utrzeć z solą i cukrem,dodać łyżkę wrzątku wymieszać i odstawić na 10min.dodać olej lub oliwę ponownie wymieszać i smarować ciepłe grzanki przygotowanym sosem czosnkowym na każdej grzance położyć plaster pomidora i posypać natką pietruszki podawać do grillowanych mięs oraz ryb.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anika711

    szybkie, proste i pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !