Przepis i sposób przygotowania na: Agrestowa Chmurka
Na placek bez piany ułożyć agrest, zalać budyniem. Ubić 1/2 litra śmietany kremówki z śmietan-fiźem. Śmietanę wylać na budyń, przykryć ciastem z pianą i migdałami.
margaryna | 20 dag |
cukier puder | 20 dag |
cukier waniiowy | 1 paczka |
żółtko jajek | 8 szt |
mąka | 25 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
budyń śmietankowy | 1 szt |
śmietana 30% | 500 ml |
śmietan fix | 2 szt |
migdały | 100 gram |
galaretka agrestowa | |
kompot agrestowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: