Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę przełożyć do miseczki potem wlewamy cały sok z jednej cytryny , winiak , sól , pieprz , oliwę i to dokładnie wymieszać .Mięso umyć i osuszyć i natrzeć mięso tą marynatę i odstawić na parę godzin , po tym czasie mięso grillujemy . W tym czasie ananasa pokroić w kostkę , zgnieść zielony pieprz i gotowy już sos diabelski połączyć z ananasem i pieprzem polać gotowe mięso .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !