Sposób przygotowania

Do sera, czosnku i tymianku dodać śmietanę, a następnie wszystko wymieszać i rozprowadzić na surowym cieście. Rzodkiewki pokroić w plasterki i wymieszać z oliwą i pieprzem i wyłożyć na ciasto. Piec w temperaturze 180 stopni przez około 30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Bardzo fajny przepisik i pomysł na rzodkiewkę :D
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawa tarta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    lubię takie proste dania, ale w zaskakujacym połączeniu składników;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takiej nie jadłam a na pewno bardzo smaczna
  • 1
    363
    Opublikowano

    Kejti

    Ciekawe,nigdy nie jadam tarty z rzodkiewką.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !