Sposób przygotowania

Do garnka wlać wodę osolić i wrzucić wcześniej obrane i pokrojone ziemniaki , gotować aż będą miękkie . Grzyby dobrze przepłukać i wrzucić do drugiego garnka z osoloną wodą , gotować aż będą dobre . Ser włożyć do małego garnuszka dodać odrobinkę śmietanki i pieprzu, roztopić na małym ogniu. Gdy ziemniaki się ugotują wyjąć na talerz . Grzyby wyjąc z wody pokroić na mniejsze kawałki i dodać do ziemniaków . Całość polać serem i udekorować bazylią

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jakie grzyby? tzn. jakie gatunek? i co to znaczy "gotować aż będą dobre"???
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wojtek5

    moze gotowac az beda dobre to do ich miekkosci? sama tez nei wiem dobrze ze pyza zadala to pytanie i ciekawa estem jak to wyglada;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nie jadłam takiego czegoś jeszcze.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    godne polecenia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !