Sposób przygotowania

mięso opłukać osuszyć pokroić na 6 porcji skropić winem,oliwę wymieszać z Kucharkiem i tymiankiem powstałą marynatą natrzeć mięso,cebule obrać pokroić w plastry,ziemniaki obrać umyć przekroić na połowę oprószyć papryką,na rozgrzanym ruszcie układać mięso,połówki ziemniaków i cebulę upiec i posolić do smaku podawać mięso z upieczonymi ziemniakami,cebulą i pomidorami posypane natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Przepyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    coś dobrego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !