Sposób przygotowania

Otworzyć puszkę z brzoskwiniami i zawartość wylać na sito umieszczone na małym garnku.
Do zalewy brzoskwiniowej dodać cukier waniliowy.
Osączone brzoskwinie pokroić w drobniutką kosteczkę i dodać do garnka.
Kisiel rozprowadzić w małej ilości zimnej wody.
Zagotować brzoskwinie i wlać zawiesinę z kisielu.
Mieszać, aż zgęstnieje.
Pozostawić do przestygnięcia.
Chłodnym kisielem brzoskwiniowym smarować naleśniki i zwijać w rulony.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    mniam smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    jeszcze takich nie robiłam, wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    muszą być pyszne
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam do skorzystania z moich przepisów, każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam do skorzystania z moich przepisów, każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    Super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    przyznam się szczerze, że z brzoskwiniami jeszcze nie jadłam ale koniecznie muszę spróbować.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pysznie, warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    z brzoskwiniami jeszcze nie jadłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    smakowite naleśniki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !