Sposób przygotowania

Każdy filet podzielić na 2 części, rozbić, oprószyć solą i pieprzem. Na każdym kawałku mięsa układać po kawałku masła, po kosteczce sera oraz po odrobinie posiekanego koperku. Zwijać w roladki. Jajka rozmącić, dodać śmietanę i vegetę. Obtaczać w bułce tartej, masie jajecznej i znów w vegecie. Smażyć ze wszystkich stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    u, pycha!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    mm pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    w sam raz na obiad:)))
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jak z koperkiem to na pewno przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    takich jeszcze nie jadłam super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !