Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z mąki cukru żółtek i margaryny zagniotłam ciasto. Rozwałkowałam , nawinęłam na wałek i przełożyłam do formy na tartę średnica 26 cm. Wstawiam do lodówki na 20 minut


Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    pysznie sie zapowiada!
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    mniam pysznie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    sernik + jabłka ♥
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszności!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !