Sposób przygotowania

Warzywa (prócz cukinii, bo ona szybko się gotuje) obrałam, umyłam, pokroiłam na mniejsze części i włożyłam do wody z kostką rosołową. Ugotowałam do miękkości. Pod koniec gotowania wrzuciłam pietruszkę zieloną i pokrojoną na mniejsze kawałki cukinię. Doprawiłam jogurtem naturalnym. Potem wszystko zmiksowałam.

Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    musi być smaczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    jest inna...ale ciekawa w smaku :) na pewno jeszcze ją zrobię :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    fahna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetny pomysł na wspólne wykorzystanie tych warzyw

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !