Sposób przygotowania

Rukolę przebrać, opłukać i osączyć - wrzucić do blendera.
Oliwę połączyć z sokiem z cytryny i musztardą - wymieszać i wlać do rukoli.
Zmiksować na aksamitną emulsję.
Sos doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać do sałatek, pieczonych warzyw, drobiu oraz ryb.

Komentarze

  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>* Zapraszam serdecznie do wypróbowania moich różnorodnych przepisów - każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :) *</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    Dzisiaj próbujemy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    fajna potrawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    ciekawy...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !