Sposób przygotowania

Ser biały miksujemy na jednolitą masę. Z truskawek pozbywamy się szypułek, następnie myjemy je. Do sera dodajemy czyste truskawki, cukier puder, cynamon i 3 łyżki soku z porzeczek. Wszystko dokładnie miksujemy. Schładzamy w lodówce co najmniej 15minut. Twarogowa pasta świetnie smakuję na świeżej bułeczce z ciepłym mlekiem lub kakao. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pysznie wygląda;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam serki do kanapek i na słono i na słodko:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mniammm smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !