Sposób przygotowania

Mięso drobiowe kroimy w kostkę i podsmażamy na masełku. Obieramy czosnek, przepuszczamy przez praskę i pod koniec smażenia mięsa dodajemy. Smażymy minutę. Jaja roztrzepujemy z odrobiną soli i wlewamy na patelnię. Smażymy na niewielkim ogniu ciągle mieszając. Szczypiorek dokładnie myjemy i osuszamy, drobno siekamy i posypujemy jajecznicę. Na koniec doprawiamy solą, pieprzem i papryką ostrą. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    zapewne pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    b. lubię;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubie taka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !