Sposób przygotowania

Zagotowujemy wodę i wkładamy do niej umyte mięsko. Stopniowo dodajemy warzywa i gotujemy na bardzo delikatnym ogniu do miękkości mięska. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wyławiamy całą włoszczyznę, z wyjątkiem marchewki. Podajemy najlepiej z domowym makaronem z marchewka, fasolką typu "Jaś" i posiekana natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    na pewno smaczne :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy przepis
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajna propozycja ,
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    fajny rosolek
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z fasolką? nie jadłam takiego.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczny rosołek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Lubię rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !