Sposób przygotowania

marchew obrać umyć zalać wrzątkiem i gotować przez 20min.odcedzić zmiksować powstałą masę podsmażyć na rozgrzanym maśle dodać śmietanę,sok z cytryny,doprawić do smaku solą,pieprzem,cukrem i papryką mieloną,kromki tostowe pokroić ułożyć na ruszcie zrumienić z obu stron zdjąć na każdą wycisnąć szprycką łyżeczkę puree i od razu podawać dopóki są ciepłe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    GRZANII SĄ SMACZNIUTKIE
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !