Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 120 ml gorącej wody.Śnieżkę ubić z 200 ml zimnego mleka . Gdy galaretka będzie tężała wlać powoli do śmietany bitej i zmiksować razem . Rozlać do foremek . Wstawić do lodówki na pól godziny . Na bitą śmietanę układamy lody truskawkowe . Dekorujemy miętą cytrynową. Nie chciało dodać mi składników mleko 200 ml , mięta cytrynowa do dekoracji .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    no i fajnie , krótko się robi i smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    Pysznie wygląda deser.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Smaczny deser.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !