Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos remoulade

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 400 g
jajko ugotowane na twardo 2 szt
szczypiorek 35 g
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: sos remoulade

Jaja pokroić w drobną kostkę.Szczypiorek opłukać , osaczyć i pokroić drobno.Majonez wymieszać z jajem i szczypiorkiem, doprawić do smaku

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

05.08.2013 08:33
Pasta jajeczna to jest ale napewno nie sos remoulade. Ale ściema:/
Amellia 31.07.2012 09:40
mniam
Andysz 15.06.2012 00:29
mmm coś nowego;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak