Sposób przygotowania

Z podanych składników zagniatamy ciasto i wkładamy na 30 minut do lodówki. Schłodzone rozwałkowujemy i wykładamy nim formę do tarty. Zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 180 st. C przez około 15 minut.

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie do miękkości, osączamy na sicie. Kiełbaskę i oliwki kroimy w plasterki, ser w kostkę. Śmietanę łączymy z jajkiem, przyprawiamy. Na podpieczone ciasto wykładamy fasolkę, zalewamy śmietaną, układamy kiełbaskę ser i oliwki. Całość zapiekamy w piekarniku 40 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    fajnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pysznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    musi być pyszna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    smaczne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetyczna,szkoda ,że szybko znika z talerza
  • 0
    dsc04136
    Opublikowano

    2milutka

    pysznosci!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !