Sposób przygotowania

Ziemniaki dokładnie szorujemy. Czyste ziemniaki dajemy na blaszkę i pieczemy w nagrzanym piekarniku ok 45 min. W między czasie przekładamy je parę razy. Po upływie 45 min. wyciągamy, przekrawamy na połówki i podajemy z masełkiem, oprószone zieleniną i solą. Takie ziemniaczki można przygotować na polu w popiele przy rozpalonym ognisku. Są bardzo smaczne.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha ziemniaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha ziemniaki
  • 4
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubimy takie ziemniaczki
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne ziemniaczki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetne ziemniaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    dobre takie ziemniaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    bardzo lubię takie ziemniaczki
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne ziemniaczki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie ziemniaczki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !