Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka wieprzowa 1 kg
cebula 4 szt
przyprawa kucharek do smaku
smalec do smażenia
ogórki kiszone 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulką

Wątróbkę pokroić w bardzo cieniutkie paseczki. Cebulkę pokroić w krążki. Cebulę podsmażyć na smalcu, jak troszkę się zarumieni dodać wątróbkę. Podsmażyć z obu stron, na koniec posypać przyprawą kucharek. podawać z ogórkiem kiszonym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak