Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z tyńczykiem i ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tynczyk 2 puszki
kukurydza 1 puszka
por (biała część) 1 szt
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 szt
ryż 1 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z tyńczykiem i ryżem

Ryż ugotowany na sypko połączyć z tuńczykiem odsączonym, dodać jajko drobno pokrojone, kukurydzę, pora pokrojonego i sparzonego. Następnie połączyć z majonezem i przyprawić do smaku.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak