Sposób przygotowania

Krok 1 / 17

Ryż płuczę. Zalewam zimną wodą (ilość wody powinna być taka, aby przykryła ryż w garnku). Gotuję 10 minut pod przykryciem. Następnie odkrywam garnek i czekam, aż ryż ostygnie. Powinien być lekko twardy.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Idealne gołąbki. Ślinka mi cieknie na sam widok.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo smakowicie wyglądają. Z chęcią zjadłabym chociaż jednego.
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    No własnie, czemu ja jeszcze w tym roku nie robiłam gołabków z młodą kapustą?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Też niedawno robiłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomicie wyglądają i smakują
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    jak szczegółowo wszystko pokazane - super! a golabki lubie bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    po tak przedstawionym opisie nikt nie będzie miał problemu z ich przygotowaniem:)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mniamuśne :) :) <br> uwielbiam gołąbki, to coś dla mnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    smaczne i tak apetycznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !