Sposób przygotowania

Z truskawek pozbywamy się szypułek, dokładnie myjemy i osuszamy. 200g truskawek miksujemy wraz z cukrem pudrem. Wlewamy pierwszą warstwę i wstawiamy do lodówki. W tym czasie miksujemy ser biały z jogurtem i z odrobiną cukru. Wlewamy koleją warstwę i wstawiamy do lodówki na kolejne około 10 min. Potem na serową masę kładziemy pokrojone truskawki i znowu masę serową, wkładamy do zamrażalki. Na wierzch wlewamy pozostałe zmiksowane z cukrem truskawki i wkładamy do zamrażalki na około 25 minut. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    idealny na upały;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super deserek
  • 2
    original
    Opublikowano

    ssylwiaa

    fantastyczny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !