Sposób przygotowania

TŁUSZCZ POSIEKAĆ Z MĄKĄ .DODAĆ CUKIER PUDER WYMIESZAĆ.
DODAĆ JAJKO I ŻÓŁTKO ,ŚMIETANĘ I CUKIER WANILIOWY.ZAGNIEŚĆ CIASTO.
ROZWAŁKOWAĆ I UPIEC W PIEKARNIKU 3 KRĄŻKI,OSTUDZIĆ.
ŚMIETANKĘ UBIĆ Z 10 DAG CUKRU PUDRU.
ŻELATYNĘ NAMOCZYĆ W ZIMNEJ WODZIE ,I POTEM WSTAWIĆ DO WIĘKSZEGO NACZYNIA,I PODGRZEWAĆ NA OGNIU.
DODAĆ ŻELATYNĘ DO UBITEJ ŚMIETANKI.
OSTUDZONE KRĄŻKI PRZEŁOŻYĆ MASĄ .
WIERZCH TORTU UDEKOROWAĆ POZIOMKAMI.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !