Składniki:
Ciasto: | |
mąka | 30 dag |
budy migdałowy | 1 opakowanie |
masło | 1 kostka |
cukier | 10 dag |
żółtko jajek | 2 sztuki |
śmietana | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Obłożenie: | |
śliwki | 70 dag |
płatki migdałowe | 15 dag |
miód płynny | 8 łyżek |
Ciasto: | |
mąka | 30 dag |
budy migdałowy | 1 opakowanie |
masło | 1 kostka |
cukier | 10 dag |
żółtko jajek | 2 sztuki |
śmietana | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Obłożenie: | |
śliwki | 70 dag |
płatki migdałowe | 15 dag |
miód płynny | 8 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: