Sposób przygotowania

Muszle makaronowe gotujemy w osolonym wrzątku z łyżką oliwy,aby się nie posklejały.Brokuły podzielone na różyczki płuczemy pod zimną wodą. Gotujemy je do miękkości w osolonej wodzie po czym widelcem rozgniatamy. Ser feta rozdrabniamy, łączymy z brokułami i sosem czosnkowym : majonez mieszamy z jogurtem,solą i drobno posiekanym czosnkiem. Napełniamy tym wszystkim muszle i podajemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam połączenie brokuła z makaronem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    UWIELBIAM TAKIE MIXY ! No i brokuły po prostu ubóstwiam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    MNIAM
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !