Sposób przygotowania

Umyte i obrane cukinie pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle (60g). Na innej patelni zeszklić na maśle (60g) drobno posiekana cebulkę. Wsypać ryz i prażyć go przez ok. 2 minuty. Bulion wymieszać z winem i podlewać po trochę ryz. Kiedy ryz będzie prawie miękki dodać cukinie, parmezan i śmietankę. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ładniej wygląda jeśli cukinii się nie obierze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    musi być dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    mam cukinię - wypróbuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetny przepis !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Znakomite
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam, i z papryka jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takie jedzonko to moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny pomysl
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    świetny pomysł na wykorzystanie cukinii
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    risotto mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !