Sposób przygotowania

Piwo wlać do dzbanka i wsypać cukier wabniliowy.
Z cytryny, limonki i całej pomarańczy otrzeć skórkę (bez albedo!) - dodac do piwa.
Posiekać miętę i dorzucić do dzbanka - dolać sok z całej pomarańczy i połówki limonki.
Przemieszać, aby cukier się rozpuścił.
Do szklaneczek wsypać kostki lodu i dopełnić piwem.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>* Serdecznie zapraszam do korzystania z mojej księgi przepisów - każdy znajdzie w niej coś ciekawego dla siebie :) *</b>
  • 2
    original
    Opublikowano

    eagle

    Dobry na grila :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ciekawe, ciekawe...
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Piwo można przecedzić tuż przed podaniem, aby usunąć tarte skórki z cytrusów.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !