Sposób przygotowania

Piersi umyć, osuszyć i pokroić w plastry.
Posolić i odstawić.
W międzyczasie przygotować ciasto z pozostałych składników, powinno mieć konsystencję gęściejszą niż na naleśniki.
W razie potrzeby dodać mąki lub mleka.
Każdy kawałek mięsa obtoczyć w mące, następnie zanurzyć w cieście i smażyć na niewielkim ogniu po około 5 minut z każdej strony.
Podawać z ziemniakami lub frytkami i podsmażonymi pieczarkami.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    dobre:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    zawsze ciasto na naleśniki robie z dodatkiem wody gazowanej, tu też tak można?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !