Sposób przygotowania

Migdały drobno siekamy. Rodzynki parzymy. Mąkę łączymy z proszkiem do pieczenia, posiekanymi migdałami, rodzynkami i skórką. Białka ubijamy na sztywno razem z cukrem. Następnie dodajemy żółtka. Na koniec dodajemy po troszku mąkę wymieszaną z bakaliami i dokładnie mieszamy. Przygotowany biszkopt wlewamy na blaszkę i pieczemy w nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    z bakaliami nie robiłam, muszę spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    lubię takie pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny biszkopcik
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię
  • 1
    pict5498
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny biszkopcik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny!!! :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !