Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna kupstka z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula czerwona 1 szt
cebula biała 1/2 szt
pieczarki 15 dag
natka pietruszki
przecier pomidorowy 1 łyzka
masło 1 łyzka
pieprz
sól
ketchup pikantny 1 łyzka
kapusta 1/2 młoda

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna kupstka z pieczarkami

Kapustę kroimy w paseczki i gotujemy . Cebulę obieramy i kroimy w cieniutkie piórka . Podsmażamy cebulkę na masełku . Pieczarki obieramy kroimy w plasterki i smażymy z cebulą Kapustę po ugotowaniu odcedzamy i dajemy na patelnie i smażymy razem z cebulkę . Doprawiamy sola ,pieprzem do smaku . Następnie dodajemy ketchup i przecier pomidorowy. Mieszamy i jeszcze chwilę dusimy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 15.08.2012 09:18
nie robiłam takiej nigdy
tomek18 01.08.2012 17:06
pyszna
Andysz 14.06.2012 20:35
ekstra;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak