Sposób przygotowania

wszystkie warzywa umyć obrać i pokroić w/g uznania plasterki,talarki,paski,kostkę sałatę porwać wszystkie składniki włożyć do szklanej salaterki skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek delikatnie oprószyć solą i pieprzem do smaku na wierzchu sałatki układać kwiaty fiołka lub nasturcji i na chwilę odstawić tuz przed podaniem sałatkę wymieszać i spożywać razem z kwiatkami które są jadalne.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    lepsze które kwiaty? ich smak jest zupełnie różny...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawy pomysł z tymi kwiatkami:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !