Sposób przygotowania

mięso ,wątróbkę i boczek (z boczku odciąć plaster) zmielić w maszynce z drobym sitkiem,dodać pozostałe składniki doprawić solą i pieprzem,wymieszac na gładką masę wyłożyć do foremki posmarowanej warstwą tłuszczu,plaster boczku posiekać w kostkę posypać wierzch pasztetu,piec ok.godziny w 170 stopniach.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny pasztet
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Lubię ale jeszcze nigdy nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo smakowicie wygląda
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pychota , po prostu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !