Sposób przygotowania

Chrzan obieramy i ścieramy na tarce o małych oczkach. Majonez, śmietanę mieszamy dodająć cukier i pieprz a na koniec starty chrzan. Wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy do jajek, kanapek.
Smacznego !

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    do pieczonego mięska rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    do mięska idealny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    i moja ulubiona wędlina hehe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !