Sposób przygotowania

Migdały i orzechy laskowe mielimy.

Ziarna kolendry i pieprzu lekko rozcieramy w moździerzu.

Następnie wszystkie składniki mieszamy ze sobą i wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.

Pieczemy około 10 minut w 200 stopniach uważając żeby się nie przypaliło.

Po wystudzeniu dodajemy do deserów.

Mieszankę można przechowywać do 2 tygodni w szczelnym pojemniku.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam .... aż ślinka cieknie ! Uwielbiam orzechy !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !