Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 główka
jaja 2 szt
jabłko 2 szt
majonez 3 łyżki
jogurt naturalny 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
sok z cytryny 1 szt
ogórki 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę poszatkować, a jajka ugotować. Jabłka, ogórki i jajka pokroić w kostkę. Z majonezu, jogurtu i przypraw zrobić sos. Połączyć z sałatką i podawać za 10 min. Można również dodać pomidor lub paprykę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 19.12.2012 00:31
czesto robię,smaczna
mariola7 11.10.2012 14:48
mniam
elka4621 14.06.2012 12:49
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak