Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej z ryżem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

przyprawa gyros 1 duża łyżka
cebula 3 szt
kukurydza 1 puszka
ryż 1 woreczek
kapusta pekińska 1 szt
majonez 4 łyżki
keczup pikantny 2 łyżki
filet z kurczaka podwójny 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej z ryżem

Ryż ugotować, filet z kurczaka pokroić w kostkę, dusić na oleju i posypać przyprawą gyros. Wyjąć mięso i na tym samym tłuszczu zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę i wyjąć z tłuszczu. Wszystko zimne połączyć i wymieszać. Dodać majonez i ketchup.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

asia92wp 31.07.2012 13:39
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak