Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wafelki ryżowe ze szpinakiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1 lyzka
czosnek 1 zabek
feta 1/3
szpinak 200 g
wafelki ryżowe 1 (małe)

Przepis i sposób przygotowania na: Wafelki ryżowe ze szpinakiem

Na patelni rozpuszczamy masło i dusimy pod przykryciem mrożony szpinak. Następnie dodajemy 1/3 fety oraz wyciśnięte przez praskę 1 ząbek czosnku. Na każdy mini wafelek ryżowy nakładamy trochę ostudzonego szpinaku, posypujemy pokruszoną feta. Najlepsze jest podane od razu po przygotowaniu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 22.08.2012 17:01
pycha
goofy9 10.08.2012 23:14
ciekawe
cukiereczek 07.07.2012 06:20
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak